TEB Ataşehir Anadolu Lisesi

Vizyon: Ülkemizin değerleri ve evrensel, insani değerlerini özümsemiş, toplumu çağdaş medeniyetler seviyesine çıkartmaya aday olabilecek, çözüm odaklı, realist ve üretken, bilimsel ve akademik anlamda gelişmiş, kendisiyle ve kültürüyle barışık, gelişime açık, yaratıcı, mutlu ve özgür dünya vatandaşları yetiştirmektir.

Misyon: Milli Eğitim Bakanlığı Temel Amaçları ve Atatürk İlkeleri doğrultusunda öğrencilerimize nitelikli ve bütünsel bir eğitim sunmak, zihnen, bedenen ve ruhen kendilerini geliştirip, yaşam boyu öğrenmeyi devam ettirebilen, işbirliği içinde birlikte çalışma başta olmak üzere tüm sosyal becerilerle donanmış, iletişim gücü yüksek, adil, ahlaklı yaşam ve hoşgörü ilkelerine bağlı, doğayı koruyan seven ve saygı duyan bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Tam Gün (Normal Eğitim) Başlama saati:08:00 Bitiş saati:15:00
Isınma: Doğalgaz Kaloriferli
Yabancı Dil: 1. Yabancı Dil İngilizce 2. Yabancı Dil Almanca
Servis Bilgisi: Okulumuzda çevre ilçe ve semtlere öğrenci servis hizmeti vardır.
Sportif Etkinlikler: İl ve İlçe Sportif Faaliyetlerde Başarılar
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK Bilim Fuarı
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK Bilim Fuarı Sergisi, ATAFEST, Eğitimde İyi Örnekler
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: "Gelecek Problemleri Çözme" FPSP Senaryo Yazma Yarışması (2016-2017, 2017-2018)

Telefon - 216 455 3660 / 216 456 2958

WEB - https://tebaal.meb.k12.tr

Adres - Atatürk Mahallesi 3. Cadde No 6 34758 Ataşehir/İstanbul

Otopark:1
Öğretim Şekli :Tam Gün (Normal Eğitim)

Yerleşim Yeri - Ataşehir İlçesi Atatürk Mahallesi

Adres - Atatürk Mahallesi 3. Cadde No 6 34758 Ataşehir/İstanbul

Ulaşım Okulumuz Doğu Ataşehir´de son durakta yer almaktadır. GEÇEN OTOBÜSLER 19M ATAŞEHİR-KADIKÖY 19E-KADIKÖY-YENİDOĞAN 16M ATAŞEHİR-ÜSKÜDAR 8M -ATAŞEHİR -METROBÜS-KADIKÖY GEÇEN MİNİBÜS/DOLMUŞ ATAŞEHİR-ÜSKÜDAR, ATAŞEHİR-ÇAKMAK, K.BAKKALKÖY-KADIKÖY

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Doğu Ataşehirde olup İlçe Merkezine 1 Km uzaklıktadır.