İSTANBUL / ATAŞEHİR - TEB Ataşehir Anadolu Lisesi

Nis

18 Nisan 2015 Cumartesi günü yapılan Arel Koleji Aktif Deney Yarışmasında 3. lük Ödülünü aldık

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mahmet Akif´i Anma Töreni  Edebiyat öğretmenlerimizden, Salih GEMİCİ, Selcen KOACABIÇAK, Mina Akman tarafından hazırlanan törenle gerçekleşti

Şbt

Meslekler ve Üniversitelerin tanıtımı amacıyla, rehberlik servisi Bilgi üniversitesine gezi düzenledi.

Ara

Okulumuz Gezi Tanıtma, Turizm ve İstanbul Kulübü eğitim amaçlı Ankara gezisi düzenlemiştir.

Ara

İstanbul TEB Ataşehir Anadolu Lisesi Öğretmenlerine, Okul Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni Bekir ÇELEN’tarafından 24 Aralık 2014 tarihinde saat 15:00’da EBA Tanıtım, Bilgilendirme ve E-İçeriklerin Kullanımı konularında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kas

Okul Müdürümüzün Öğretmenler günü mesajı;

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ü ebediyete intikalinin 76. yılında saygıyla andık.

Ekm

Cumhuriyet Bayramını Ataşehir İlçesi Resmi Geçit Töreni ve Okulda yapılan çeşitli etkinliklerle kutladık.

Ekm