İSTANBUL / ATAŞEHİR - TEB Ataşehir Anadolu Lisesi

Ağu

2015-2016 Eğitim öğretim yılında güçlendirme nedeni ile geçici olarak (ikinci dönem başına kadar!) Mustafa Kemal Anadolu Lisesi´nde eğitim öğretime devam edecektir.

Ağu

2015 TEB Ataşehir Anadolu Lisesi Üniversite yerleştirme sonuçları

Haz

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılında Sportif alanda yapılan yarışmalardaki başarılarımız.

Öğrencilerimizi ve onları yetiştiren öğretmenlerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

May

İngilizce öğretmenimiz Gülin DEMİRYÜREK rehberliğinde 10 B Sınıfı öğrencileri okulumuzda William Shakespeare´in A Midsummer Night´s Dream oyununu sergileyeceklerdir.

Gösteri Tarihleri: 28 Mayıs 2015 Saat 12:30 - 31 Mayıs 2015 Saat 13:00

May

Kimya öğretmenimiz Sevda SACİHAN´ın rehberliğinde 11A sınıfından Mert HACIOĞLU´nun hazırladığı proje İstek Belde Okulları Fen Bilimleri Yarışmasında Yarı Finale Kaldı

May

19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı´nı Okulumuzda yapılan etkinliklerle büyük bir coşkuyla kutladık.

May

Bu yıl beşincisi düzenlenen İstanbul Eğitimde İyi Örnekler Paylaşımı´na Projemiz ile TEB Ataşehir Anadolu Lisesi olarak katıldık.

May

Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı programının açılışını Ataşehir Kaymakamımız Sayın Zafer KARAMEHMETOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ertuğrul BİLİCAN, İlçe MEM Şube Müdürleri, Ataşehir İlçesi değerli Okul Müdürleri, okulumuz öğretmenleri ve öğrencileriyle gerçekleştirdik.

Nis

18 Nisan 2015 Cumartesi günü yapılan Arel Koleji Aktif Deney Yarışmasında 3. lük Ödülünü aldık

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mahmet Akif´i Anma Töreni  Edebiyat öğretmenlerimizden, Salih GEMİCİ, Selcen KOACABIÇAK, Mina Akman tarafından hazırlanan törenle gerçekleşti