2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni

..

11.09.2023 359

Değerli Öğretmen Arkadaşlarım, Saygıdeğer Velilerimiz, Sevgili Gençler…

 

Ataşehir Teb Anadolu Lisesi 2023-2024 eğitim-öğretim yılını açarken hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

 

Değerli velilerimiz; 

Gençlerimizin nitelikli ve çok yönlü bireyler olarak yetişmesi ve bir üst öğrenim programına hazırlanması yolculuğunda bizlere inandığınız ve güvendiğiniziçin hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

 

Geleceğin Mimarı Kıymetli Öğretmen Arkadaşlarım;

İnsanın en değerli varlık, emeğin en yüce değer, eğitimin en vazgeçilmez hizmet olduğu okullarımızda vakit, gençlerimizi inanç ve kararlılıkla geleceğe hazırlama vaktidir. Hepimiz Türk Millî Eğitiminin amaçları doğrultusunda, gençlerimizi yarınlara hazırlamak için heyecanlı ve enerji doluyuz.

 

Geleceğimizin umudu kıymetli gençler;

büyük idealleri ve hedefleri olan sizler yurdunu ve ulusunu seven, çağdaş uygarlık düzeyine yetişme isteğiyle dolu birer TEBAL’Lİ olarak  Cumhuriyetimizin 100. Yılında bizim yüz akımız olacaksınız.

 

Varlığınız bizim en büyük gücümüzdür.

 

Ülkemizin aydınlık geleceği sizsiniz.

 

Sevgili öğrenciler; sizlere Büyük Önder Atatürk’ün şu sözleriyle seslenmek istiyorum.

 

“ Gençler! Cesaretimizi kuvvetlendiren ve devam ettiren sizsiniz. Siz, almakta olduğunuz eğitim ve kültür ile insanlık meziyetinin, vatan sevgisinin, fikir özgürlüğünün en değerli simgesi olacaksınız.”

 

 

Çok değerli öğretmen arkadaşlarım ve sevgili öğrencilerim; başarılı çalışmalarla taçlandıracağımız 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının ülkemize, milletimize ve eğitim camiamıza iyilik, güzellik ve başarı getirmesini diliyor, tüm TEBAL ailesinin yeni öğretim yılını kutluyorum.

 

Sibel ÇİÇEKYURT

Okul Müdürü

 

11-09-2023

11-09-2023